miercuri, 7 martie 2012

Rețete de post: Șaorma de post

Neavând ce face, m-am uitat și eu ca tot omul la tv paprik. Și am văzut o doamnă care a găstit un minunat „burito”, cu lipie home made. Și pornind de la asta, am ajuns la concluzia că aș mânca o șaorma. Cu de toate, evident...

Așa că dimineață am purces.

Făină, un pic de ulei de măsline, bureți pleurotus, câteva șniețe de soia, cartofi prăjiți, o rădăcină de pătrunjel pentru maioneză și celelalte ce se mai pun, adică ceapă, castraveți murați, roșie ardei iute.

pozele sunt făcute cu telefonul, așa că nu sunt prea grozave. O să revin la rețeta următoare cu poze făcute decent :-).

Bureții și soia fierte și apoi călite nițel cu usturoi, apoi lăsate la răcit și tocate după preferință.

Pentru a  fi moi turtele puneți-le într-un prosop umed apoi le lăsați într-o pungă la frigider.











Niciun comentariu :