tag:blogger.com,1999:blog-2971853493814100358.post2741112363947911037..comments2022-11-06T12:54:16.871+02:00Comments on Încercând o resuscitare!: Pui la cuptor. Pe sticlăBlogoslovulhttp://www.blogger.com/profile/00775194961363475539noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2971853493814100358.post-59281587408725509262010-01-19T14:31:22.746+02:002010-01-19T14:31:22.746+02:00Asa este, la cel de aprozar se trece mai rapid la ...Asa este, la cel de aprozar se trece mai rapid la actiune, ca e prea fraged.<br /><br />oricum, daca se respecta procesul de "imbaiere" iese bun la gust si ala<br /><br />o sa incerc sa mai postez. Dar ieri dimineata am mancat ochiuri. ma indoiesc ca e o reteta prea deosebita:DBlogoslovulhttps://www.blogger.com/profile/00775194961363475539noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2971853493814100358.post-68558402399374991572010-01-19T10:27:43.887+02:002010-01-19T10:27:43.887+02:00Da. Foarte bun. Insa, atentie, daca folositi un pu...Da. Foarte bun. Insa, atentie, daca folositi un pui de "gostat" nu mai este valabila etapa cu fierberea. Se bune direct pe sticla, uns in prealabil cu condimente, se stropeste cu vin sau bere la intervale regulate de timp. <br />Bravo Silvica!<br />AS minca si eu un pui de tzeara, insa in lipsa acestuia, e bun si gostatul lui Apostol de la Kosarom.<br /><br />p.s. Sa mai postezi niste Unknownhttps://www.blogger.com/profile/07421526141950547098noreply@blogger.com